30jul
“Meer rendement voor organisaties, met praktische oplossingen via GewoonEAZY Kleinbedrijf”
Jeffrey van Beek is interim- en verandermanager met meer dan 25 jaar ervaring in het aansturen, verbeteren en begeleiden van bedrijven, van groot tot klein.
Praktische ondersteuner voor het kleinbedrijf

Jeffrey: “Veel ondernemers worstelen met het goed vormgeven van hun bedrijf, zowel operationeel als commercieel en qua leiderschap.  Dit resulteert vaak in irritatie, omdat de waan van de dag  maar doorgaat en er geen tijd is om even stil te staan en goed na te denken. Hierdoor blijven mooie kansen liggen en stagneert verdere groei”.

Met een pragmatische aanpak, snelle inzichten (‘Ondernemersplan in één dag’) en veel ervaring achterhaalt Jeffrey de problemen en biedt hij oplossingen aan die hij helpt om te zetten in resultaat.

Dit kan Jeffrey veelal zelf,  maar indien nodig wordt er expertise ingeroepen als het nog beter of sneller kan, via het zogenaamde ‘Cafetariamodel’ van GewoonEAZY. Dit maakt dat Jeffrey  het resultaat voor de klant nooit uit het oog verliest en hij altijd gaat voor het beste resultaat!

Hierdoor kan de ondernemer zich weer focussen op zijn primaire taken waar hij zo goed in is en hij de volgende stap  kan zetten om zijn doelstellingen verder te realiseren. Jeffrey: Het motto van GewoonEAZY is ‘van Stress naar Succes’. Dat raakt precies de kern van onze diensten

Meerwaarde voor ondernemers en hun klanten

Jeffrey is Regiopartner van GewoonEAZY Kleinbedrijf voor het gebied Noord-Holland en Flevoland. De meerwaarde van GewoonEAZY Kleinbedrijf is het daadkrachtig oppakken van urgente praktische problemen om vervolgens de oorzaak te achterhalen en door te pakken naar de toekomst. Dit via een stappenplan dat rust en richting geeft.

Maak kennis met Jeffrey van Beek

Wilt u kennismaken met Jeffrey van Beek of meer weten van GewoonEAZY Kleinbedrijf? Neem dan nu contact met hem op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.