Dé praktische probleemoplossers voor het kleinbedrijf

ONZE WERKWIJZE

GewoonEAZY Kleinbedrijf advies
Ervaren ondernemers, voor ondernemers

Kleinbedrijf advies door GewoonEAZY? Onze bedrijfsadviseurs zijn zelf ervaren ondernemers die dichtbij onze klanten staan. Stuk voor stuk bedrijfskundig geschoold en met een bewezen trackrecord. Naast de veel voorkomende problemen, kennen zij ook de ambities, dromen en groeistuipen van het kleinbedrijf. Zij staan dan ook graag aan jouw zijde om acute problemen uit de weg te ruimen en daarna in alle rust de diepte in te gaan. Op zoek naar concrete verbeteringen die leiden tot rust, richting en resultaat.

STAP 1

Welk acuut probleem moet vandaag opgelost worden?

Wat had misschien gisteren al moeten gebeuren? 

  • Je hebt een medewerker aangenomen. Maar, hoe regel je zo snel een arbeidscontract?
  • Je wilt de zichtbaarheid van je bedrijf op internet vergroten. Hoe doe je dat? En waar vind je de tijd?
  • Omzetbelasting en administratie moeten elk kwartaal op orde zijn, maar tegelijkertijd vragen klanten ook veel aandacht. Hoe kan de administratie sneller en eenvoudiger? ​

Allemaal zaken, die niet per se ingewikkeld of tijdrovend lijken, maar in de praktijk vaak een blok aan het been zijn. Elke ondernemer gaat voor zijn product, dienst en klant. De bedrijfsadviseurs van GewoonEAZY staan voor jou klaar voor alles wat daaraan secundair is. 

GewoonEAZY heeft voor elk probleem toegang tot passende oplossingen.

STAP 2

Gewoon even pas op de plaats.

Nadat het eventuele acute probleem is opgelost, gaan we samen in gesprek om te bekijken hoe het probleem is ontstaan en hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen. Kleinbedrijf advies van GewoonEAZY is altijd op maat!

Door middel van het ‘Koersplan in 1 dag’, maken we samen inzichtelijk waar de uitdagingen liggen en hoe deze opgelost kunnen worden.

De inzichten uit het Koersplan, geven rust, richting en resultaat.

STAP 3

Ondersteunend samen de toekomst tegemoet.

Met alle ervaring staat de bedrijfsadviseur jou als sparringpartner bij. Samen komen we zo tot de uitvoering van een stappenplan, dat voortkomt uit het Koersplan.

De bedrijfsadviseur fungeert voor jou als een vraagbaak en praatpaal en biedt ondersteuning in de praktische uitvoering. Het is aan jou welke rol jij van de bedrijfsadviseur vraagt en dat maakt het flexibel en betaalbaar (uur tarief of  abonnementsmodel). 

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een gratis intake en bepaal zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Kleinbedrijf advies is er voor iedereen!

Tarieven

Intake is gratis

Ons eerste (video) gesprek met elke ondernemer is altijd gratis. Het is onze opzet om jouw meest prangende probleem zo snel mogelijk in kaart te brengen. 

Maatwerk met inzet partners

Als de bedrijfsadviseur bij de invulling van oplossingen partners inschakelt, gaat dit altijd gepaard met een offerte. Deze wordt vooraf door jou geaccordeerd Hierdoor kunnen er achteraf geen misverstanden over bestaan.

Verdieping

Als we je eventuele eerste/acute probleem opgelost hebben, dan gaan we de verdieping in. Die verdieping kost € 495,- (excl. BTW) en bestaat uit voorbereiding, een (video) gesprek van 2 uur op basis van ‘Het Koersplan in 1 dag’, en het opleveren van de eerste contouren van een plan van aanpak.

Uren van de bedrijfsadviseur

Het uurtarief van onze bedrijfsadviseur is € 100,- (excl. BTW).
De reiskosten bedragen € 0,39 per km.

GewoonEAZY goedkope AOV kleinbedrijf advies

Bespaar geld

Onze abonnementen

Voor wie ervoor kiest om regelmatig te sparren met zijn of haar bedrijfsadviseur om op die manier constant toegang te krijgen tot al onze praktische oplossingen, is het afsluiten van een abonnement een goed idee. Deze abonnementen hebben een looptijd van één jaar en kennen een automatische verlenging. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om na het eerste jaar op te zeggen. De opzegtermijn hiervoor is één maand. 

Ons standaard uurtarief is € 100,-. Afhankelijk van het aantal uren dat je maandelijks wilt afnemen, krijg je gratis extra uren. Dat ziet er als volgt uit:

Vanaf 8 uur per maand

1
uur
GRATIS
€ 100,- per uur
Reiskosten € 0,39 per km
Bedragen excl. 21% BTW

Vanaf 16 uur per maand

2
uur
GRATIS
€ 100,- per uur
Reiskosten € 0,39 per km
Bedragen excl. 21% BTW

Vanaf 20 uur per maand

3
uur
GRATIS
€ 100,- per uur
Reiskosten € 0,39 per km
Bedragen excl. 21% BTW
kleinbedrijf advies

ONZE SPECIALITEIT

Wij staan met onze adviseurs klaar voor alle ondernemers

Onze adviseurs zijn zelf ervaren ondernemers die nu voor jou klaar staan.

Kleinbedrijf advies