GewoonEAZY Kleinbedrijf
Van Stress naar Succes!

Dé praktische probleemoplosser voor het kleinbedrijf

GewoonEAZY Kleinbedrijf; ervaren ondernemers voor ondernemers.

Onze bedrijfscoaches zijn de ervaren ondernemers die dichtbij de ondernemer staan, stuk voor stuk bedrijfskundig geschoold en met een bewezen track-record. Zij kennen naast de veel voorkomende problemen ook zeker de ambities, de dromen en de groeistuipen van het kleinbedrijf. En lossen daardoor voor jou snel en adequaat de acute problemen op. Wij staan dan ook graag aan jouw zijde om jouw dromen te regisseren naar concrete oplossingen, zowel op korte als op lange termijn.
Het is onze kracht om te denken in oplossingen en niet in problemen.

Voor ieder probleem zijn er wel 10 oplossingen. Maar er is maar 1 GewoonEAZY Kleinbedrijf!

Stap 1: Welk acuut probleem moet vandaag opgelost worden?

Ondernemen is hard werken. Het is vaak een race tegen de klok. Altijd staat er wel iets onverwachts ‘in de weg’. De bedrijfscoach van GewoonEAZY Kleinbedrijf lost dit probleem  op.

Stap 2: Gewoon even pas op de plaats.

Nadat het acute probleem is opgelost, helpt het om samen te kijken naar de actuele status van je bedrijf. Een stukje inventarisatie zorgt voor rust, focus en duidelijkheid. Dit doen we door het opstellen van een praktisch stappenplan.

Stap 3 : Ondersteunend samen de toekomst tegemoet.

Met al zijn ervaring staat de bedrijfscoach jou als sparringpartner bij. Samen komen we zo tot de pragmatische uitvoering van het eerder opgestelde stappenplan.

GewoonEAZY is dé praktische probleemoplosser

 GewoonEAZY is opgericht door drie ervaren ondernemers. Zij hebben vastgesteld dat veel adviesorganisaties het kleinbedrijf ‘overslaan’ en veel financiers het niet naar waarde inschatten. ‘Te klein, te weinig omvang, niet rendabel als doelgroep’, is wat je regelmatig hoort.

Daar geloven wij binnen GewoonEAZY Kleinbedrijf niks van!

Onze partners

GewoonEAZY Kleinbedrijf werkt samen met eerste klas businesspartners. Stuk voor stuk door en door ervaren in het specialisme dat zij vertegenwoordigen.

Deze businesspartnets vormen gezamenlijk een zogenaamd ‘cafetariamodel’, waaruit onze regiopartners en regisseurs kunnen putten. Hiermee voegen zij extra waarde toe in het contact met wat kleinere ondernemingen.

De bedrijven waar GewoonEAZY Kleinbedrijf zich hard voor maakt in termen van het oplossen van praktische problemen.

Oh ja, de administratie en BTW-aangifte!

Ieder kwartaal weer al je bonnetjes en facturen verzamelen! En vervolgens maar hopen dat je niets kwijt bent geraakt. Herkenbaar?

GewoonEAZY Kleinbedrijf biedt je dé oplossing! Neem snel contact met ons via de knop hieronder en ervaar dat het gewoon heel EAZY is.