Over ons

Missie

GewoonEAZY Kleinbedrijf  ondersteunt bedrijven strategisch, commercieel en operationeel op weg naar (meer en duurzaam) succes. Van mens tot mens, met de GewoonEAZY bedrijfscoach als de specialist die het proces coördineert. Door het gewoon EAZY te doen worden businessdoelstellingen sneller en effectiever gerealiseerd. 

Visie

GewoonEAZY Kleinbedrijf ziet hoe getalenteerde ondernemers met fantastische ideeën en concepten vastlopen en/of uitdagingen tegenkomen rond groei, het in de markt zetten, vermarkten en/of organiseren van hun business. GewoonEAZY  combineert passie, kennis en kunde op de meest laagdrempelige manier. Je kunt altijd een beroep op ons doen om te helpen. Vanuit specialisme of via een uitgekiend aanbod van diensten levert GewoonEAZY op maat gemaakte probleemoplossingen voor elk bedrijf.

De regio's van GewoonEAZY

Regio Noord-Nederland
Regio Midden-Nederland
Regio Zuidoost-Nederland
Regio Zuidwest-Nederland
Regio Zuid-Holland
Regio Noord-Holland / Flevoland

In Nederland zijn straks zes Regiopartners actief, die een club enthousiaste bedrijfscoaches begeleiden binnen de lokale GewoonEAZY Kleinbedrijf organisatie.

Naast de ervaring die deze Regiopartners inbrengen, bewaken zij het proces en garanderen zij de kwaliteit waar GewoonEAZY voor staat.

Onze organisatie is in opbouw. Dus nog niet alle regio’s zijn volbezet. Zien wie er inmiddels aangesloten zijn? Kijk hieronder:  

De Regiopartners van GewoonEAZY

Jeffrey van Beek
Noord Holland/Flevoland

In overleg
Zuid-Holland

Vacature
Noord-Nederland

Onno Kamphuis
Midden-Nederland

In overleg
Zuidwest-Nederland

Vacature
Zuidoost-Nederland

Onze kernwaarden

Betrokken

Mensen werken met mensen. Wij zijn zowel zakelijk als privé betrokken bij de ontwikkeling van onze klanten en de impact die de ondernemingen hebben op de samenleving als geheel.

Praktisch

Zowel woorden als daden. Niet stoppen bij een advies of goed bedoelde raad. Maar doorpakken

en uitvoeren. Met executiekracht naar een praktisch eindresultaat is uiteindelijk wat echt telt.

Resultaat

Wij leveren! Mooi resultaat en geen vervelende verrassingen. Niet op inhoud, niet op proces en niet op kosten.

Maatwerk

Geen ondernemer of onderneming is het zelfde. Unieke eigenschappen vragen om unieke oplossingen.

Oh ja, de administratie en BTW-aangifte!

Ieder kwartaal weer al je bonnetjes en facturen verzamelen! En vervolgens maar hopen dat je niets kwijt bent geraakt. Herkenbaar?

GewoonEAZY Kleinbedrijf biedt je dé oplossing! Neem snel contact met ons via de knop hieronder en ervaar dat het gewoon heel EAZY is.