Zo helpen wij jou

Stap 1: Welk acuut probleem moet vandaag opgelost worden?

Welk probleem moet vandaag opgelost worden?

  • Je hebt een medewerker aangenomen. Maar o ja, hoe zit het met dat arbeidscontract?
  • Je wilt de zichtbaarheid van jouw bedrijf op internet vergroten. Hoe doe je dat? En waar vind je de tijd?
  • Omzetbelasting en administratie moeten elk kwartaal op orde zijn, maar tegelijkertijd vragen klanten ook veel aandacht. Hoe kan de administratie eenvoudiger? ​

Allemaal zaken, die op zich niet zo ingewikkeld of tijdrovend lijken, maar in de praktijk vaak een blok aan het been zijn. Elke ondernemer gaat voor zijn product, dienst en klant. De regisseur van GewoonEAZY Kleinbedrijf staat voor jou klaar.

GewoonEAZY heeft voor elk probleem snelle oplossingen paraat.

Stap 2: Gewoon even pas op de plaats.

Nadat het acute probleem is opgelost, gaan we samen in gesprek om te bekijken hoe het probleem is ontstaan en hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen. 

Door middel van het door ons ontwikkelde stappenplan, maken we samen inzichtelijk waar de uitdagingen liggen en hoe deze in een bepaalde periode opgelost kunnen worden.

Dit stappenplan geeft jou rust, focus en duidelijkheid. 

 

Stap 3: Ondersteunend samen de toekomst tegemoet.

Met alle ervaring staat de bedrijfscoach jou als sparringpartner bij. Samen komen we zo tot de uitvoering van het stappenplan. 

De bedrijfscoach fungeert voor jou als een vraagbaak, praatpaal, zgn. rechterhand en biedt ondersteuning in de praktische ondersteuning. Het is aan jou welke rol jij van de bedrijfscoach vraagt en dat maakt het flexibel en betaalbaar (incidenteel op uur tarief of in een abonnementsmodel, wel zo EAZY en duidelijk)

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een gratis intake en bepaal zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.

En nu de Euro's

Intake is gratis
Ons eerste (video) gesprek met elke ondernemer is altijd gratis. Wel beperkt qua tijd natuurlijk, maar het is onze opzet om jouw meest prangende probleem zo snel in kaart te brengen. We denken dit met wat voorbereiding en wat nawerk in een uur te kunnen realiseren.

Verdieping
Als we je eerste probleem opgelost hebben, dan gaan we de verdieping in. Die verdieping kost € 495,- en bestaat uit voorbereiding, een (video) gesprek van 2 uur en het opleveren van de eerste contouren van een plan van aanpak.

Maatwerk met inzet partners 
Als de bedrijfscoach bij de invulling van oplossingen partners inschakelt, gaat dit altijd gepaard met een offerte. Deze wordt vooraf door jou geaccordeerd Hierdoor kunnen er achteraf geen misverstanden over bestaan.

Uren van de bedrijfscoach (zonder abonnement)
Het uurtarief van onze regisseurs is € 100,- (excl. reiskosten). De reiskosten bedragen € 0,39 per km.

Onze abonnementen

Voor wie kiest om regelmatig te sparren met zijn of haar bedrijfscoach om op die manier constant toegang te krijgen tot al onze praktische oplossingen, is het afsluiten van een abonnement een goed idee. ​ Deze abonnementen hebben een looptijd van een jaar en kennen een automatische verlenging. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om tussentijds op te zeggen. De opzegtermijn hiervoor bedraagt een maand (binnen de loopperiode van een jaar). ​

Afhankelijk van het aantal uren dat je maandelijks wilt afnemen, stellen wij het uurtarief vast. Dat ziet er als volgt uit:

  • 8 uur per maand: € 95,- per uur          

  • 16 uur per maand:  € 90,- per uur      

  • vanaf 20 uur per maand: € 85,- per uur ​ ​ ​

  • Reiskosten € 0,39 per km

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW

Oh ja, de administratie en BTW-aangifte!

Ieder kwartaal weer al je bonnetjes en facturen verzamelen! En vervolgens maar hopen dat je niets kwijt bent geraakt. Herkenbaar?

GewoonEAZY Kleinbedrijf biedt je dé oplossing! Neem snel contact met ons via de knop hieronder en ervaar dat het gewoon heel EAZY is.