Zo lossen wij het op

Onze partners

GewoonEAZY Kleinbedrijf werkt samen met eerste klas businesspartners. Stuk voor stuk door en door ervaren in het specialisme dat zij vertegenwoordigen.

Deze businesspartners vormen gezamenlijk een zogenaamd ‘cafetariamodel’, waaruit onze regiopartners en regisseurs kunnen putten. Hiermee voegen zij extra waarde toe in het contact met wat kleinere ondernemingen.

De bedrijven waar GewoonEAZY Kleinbedrijf zich hard voor maakt in termen van het oplossen van praktische problemen.

De advocaten van HAUT Legal & Tax uit Utrecht en Haarlem spreken de taal van ondernemers. Wij zijn gedreven in alles wat wij doen. Wij combineren kennis van het recht en proceservaring met fiscale expertise. Onze advocaten staan 24/7 voor je klaar als de zaak daarom vraagt. We helpen je om geschillen te voorkomen en procederen als dat nodig is. In beide vestigingen werkt een team van advocaten, curatoren, juristen en belastingkundigen samen en wordt bijstand verleend aan voornamelijk ondernemers. Dat doen zij in vrijwel alle juridische zaken waarmee ondernemers geconfronteerd (kunnen) worden. Vanaf de start tot het einde van de onderneming, en alles wat er tussentijds gebeurt.

Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers die mkb-ondernemers onafhankelijk adviseren bij hun financiering. Zo profiteer jij als klant van een landelijk netwerk en collectieve inkoopvoordelen en krijg je tegelijkertijd een adviseur met kennis van de lokale situatie.
Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat jij het beste product krijgt. Daarom zijn wij open over vergoedingen en kortingen die geldverstrekkers geven en rekenen we deze ook door in jouw voordeel.

Numblees online boekhouding, altijd inzicht in je actuele cijfers voor een vast bedrag per maand.

Besteed jij als ondernemer veel tijd aan je boekhouding? En betaal je dan toch nog heel veel aan je accountant of boekhouder, maar heb je niet altijd inzicht in je actuele cijfers? Dat kan echt anders!

Bij Numblees® verwerken we je boekhouding gerobotiseerd. Daarmee heb jij 24/7 inzicht in je actuele cijfers. Onze mensen kunnen zo hun kennis en ervaring inzetten om je te ondersteunen waar jij dat met je onderneming nodig hebt. En dat voor een vast bedrag per maand.

Je administratie uitbesteden aan Numblees geeft jou als ondernemer rust en controle zodat jij je volledig kunt richten op het realiseren van je ondernemersdoelstellingen.

ClarQ is een digital agency. Met 15 experts in huis creëren, realiseren en onderhouden we online oplossingen die jouw bedrijf echt verder helpen.
We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het combineren van techniek en creativiteit. Zodat het klopt aan alle kanten.

Van concept en ontwerp tot realisatie en maatwerk is ClarQ dé digitale partner die ook op de lange termijn meerwaarde kan bieden. Heb je een uitdaging voor ons?

Neem gerust contact op, wij gaan graag aan de slag.

Bij VST ICT & Telecom weten we dat goede IT, bereikbaarheid en security de ruggengraat vormen van iedere organisatie.

De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! Mede hierdoor is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Wij als VST helpen u hier graag bij en opereren als landelijke ICT- en telecom adviseur op de zakelijke markt.

U kunt bij ons terecht voor uw complete werkplek. Of het nu gaat om internet, Microsoft 365, werkplekbeheer, mobiele telefonie, hosted telefonie of hardware.

VST ICT & Telecom is tevens Excellence Business partner van KPN, en levert alleen diensten op hét kwaliteitsnetwerk van Nederland!

In2mediair van visie naar resultaat
Strategische denkkracht: In2mediair is een krachtige adviseur bij het vaststellen van doelen, het ontwikkelen van een gezamenlijke visie en het (gezamenlijk) opstellen van een effectief plan van aanpak.
Critical friend: Vanuit 35 jaar bestuurservaring kan In2mediair voor stakeholders en sociale partners fungeren als ‘critical sparringpartner’. Een externe blik op strategisch niveau voorkomt tunnelvisie en levert meestal verfrissende perspectieven op.
Interimmanagement: Tijdelijk zonder management? In2mediair is een doortastende, verantwoordelijke interimmanager die medewerkers méé krijgt en zorgt voor continuïteit op topniveau.
Executive Coaching: Vergroot je impact en verbreed je horizon door ‘practical coaching on the job’
op basis van ‘life cases’. Verslimmen door o.a. scenario denken en persoonlijke doelen bereikbaar maken door te sparren vanuit een ruime managementervaring.

Brilliant Work helpt ZZP en MKB'ers met een beter lopend bedrijf.
Wil je meer omzet in Nederland of het buitenland? Of dat het werk soepeler loopt voor jezelf, met je medewerkers en processen?
Dan ben je bij ons aan het goede adres!

We zijn verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 en de meeste van onze trajecten zijn 50-100% gesubsidieerd. In ons team van coaches en adviseurs zitten zowel generalisten als specialisten, dus we helpen je graag met elke ondernemers- of leiderschapsvraag, van HR tot marketing en export, van individuele begeleiding tot groepstraining.

PIN Voorschot helpt ondernemers die denken in mogelijkheden en echte doorzetters zijn met een passende zakelijke lening. Al vanaf €2.000 tot €50.000 kunnen wij voor ondernemers het verschil maken. Of dat nou gaat om een verbouwing, nieuwe terrasmeubels, nieuwe apparatuur of gewoon om een rustige periode te kunnen overbruggen, wij zijn er voor ondernemers.

Het unieke aan PIN Voorschot is dat je de lening terugbetaalt via je pinautomaat. Iedere dag gaat er een percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot. Op deze manier los je geheel automatisch en zonder dat je er omkijken naar hebt je lening binnen 3 tot 12 maanden weer af. Heb je een drukke dag? Dan los je meer af. Heb je een rustige dag? Dan los je minder af. Handig!

Dit doen we al vanaf 1 maart 2015 en met 13 enthousiaste medewerkers. Sindsdien hebben we al ruim 2.000 doorzetters kunnen helpen met een financiering. Durf te ondernemen!

SearchUser is een rebel in de wereld van marketing en sales. Met een revolutionaire aanpak zorgen wij voor een continue stroom van klanten voor jouw bedrijf.

Wij zijn jouw gids. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt, wij vertellen je hoe we dat gaan aanpakken. Waar de meeste online marketing bureaus stoppen na het aanleveren van een lead gaat SearchUser verder.

Wij bouwen digitale marketing machines voor klanten met maar één simpel doel: sales. Met geautomatiseerde sales machines tillen we jouw organisatie naar het volgende niveau.
Het niveau van buitengewone online marketing met een unieke combinatie diensten en toolings. Zo geven wij jou een oneerlijke voorsprong op de concurrentie.

Jibser is gespecialiseerd in data gedreven Recruitment Campagnes en Employer Branding. Wij helpen organisaties met het vinden van de juiste mensen door middel van innovatieve oplossingen. Recruit en groei sneller met social media campagnes, job marketing, werken bij sites, recruitment technologie, talent pooling, en meer!

Oh ja, de administratie en BTW-aangifte!

Ieder kwartaal weer al je bonnetjes en facturen verzamelen! En vervolgens maar hopen dat je niets kwijt bent geraakt. Herkenbaar?

GewoonEAZY Kleinbedrijf biedt je dé oplossing! Neem snel contact met ons via de knop hieronder en ervaar dat het gewoon heel EAZY is.