slider-05-aa.jpg

Onze werkwijze

In drie stappen naar succes

Onze bedrijfsadviseurs zijn de ervaren ondernemers die dichtbij de ondernemer staan, stuk voor stuk bedrijfskundig geschoold en met een bewezen trackrecord. Zij kennen naast de veel voorkomende problemen ook zeker de ambities, dromen en groeistuipen van het kleinbedrijf en lossen daardoor voor jou snel en adequaat problemen op. Wij staan dan ook graag aan je zijde om jouw dromen te regisseren naar concrete oplossingen, zowel op korte als op lange termijn.
Het is onze kracht om te denken in oplossingen!

Missie

GewoonEAZY Kleinbedrijf ondersteunt bedrijven strategisch, commercieel en operationeel op weg naar (meer en duurzaam) succes. Van mens tot mens, met de GewoonEAZY bedrijfsadviseur als de specialist die het proces coördineert. Door het ‘gewoon eazy’ te doen worden businessdoelstellingen sneller en effectiever gerealiseerd.

Visie

GewoonEAZY Kleinbedrijf ziet hoe getalenteerde ondernemers met mooie ideeën en concepten vastlopen of uitdagingen tegenkomen rond groei, vermarkten en/of organiseren van hun business. GewoonEAZY combineert passie, kennis en kunde op een laagdrempelige manier. Je kunt altijd een beroep op ons doen om te helpen. Vanuit specialisme of via een uitgekiend aanbod van diensten levert GewoonEAZY op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf.

Onze kernwaarden

Betrokken

Mensen werken met mensen. Wij zijn zowel zakelijk als privé betrokken bij de ontwikkeling van onze klanten en de impact die de ondernemingen hebben op de samenleving als geheel.

Praktisch

Zowel woorden als daden. Niet stoppen bij een advies of goed bedoelde raad. Maar doorpakkenen uitvoeren. Met executiekracht naar een praktisch eindresultaat is uiteindelijk wat echt telt.

Resultaat

Wij leveren! Mooi resultaat en geen vervelende verrassingen. Niet op inhoud, niet op proces en niet op kosten.

Maatwerk

Geen ondernemer of onderneming is het zelfde. Unieke eigenschappen vragen om unieke oplossingen.

Wat maakt ons uniek

Krijg de passende ondersteuning door regionale bedrijfsadviseurs

Wij werken samen met gerenomeerde partijen om passende oplossingen te bieden

GewoonEAZY Regio's

Regio Noord-Nederland
Regio Midden-Nederland
Regio Oost-Nederland
Regio Zuidoost-Nederland
Regio Zuidwest-Nederland
Regio Zuid-Holland
Regio Noord-Holland/Flevoland

In Nederland zijn straks zeven Regiopartners actief, die een club enthousiaste bedrijfsadviseurs begeleiden binnen de lokale GewoonEAZY Kleinbedrijf organisatie.

Naast de ervaring die deze Regiopartners inbrengen, bewaken zij het proces en garanderen zij de kwaliteit waar GewoonEAZY voor staat.

 

Onze organisatie is in opbouw. Nog niet alle regio’s zijn volbezet. Interesse om mee te doen en ondernemers verder te helpen? Neem contact op!

Bel ons voor een gratis intake gesprek

085-75 00 755

Over ons