Wieger Wagenaar

Financiën en juridisch zaken

Wieger Wagenaar is geboren in een MKB onderneming. Van jongs af mee moeten werken in de onderneming, waardoor alle lessen in de praktijk geleerd zijn. HEAO Bedrijfseconomie gaan doen en op advies van de accountant van de onderneming de registeraccountant studie gaan doen. Het vak wederom geleerd bij een accountantskantoor gericht op het MKB om daarna de overstap te maken naar Ernst & Young. Om vervolgens bij Achmea in diverse finance en IT functies terecht te komen, maar altijd met een mentaliteit dat er geld verdiend moet worden, zoals ik thuis gewend was. Wieger heeft in zijn 50ste levensjaar de stap weer gemaakt om zelf te gaan ondernemen en nieuwe concepten te ontwikkelen. Inmiddels heeft hij meerdere eigen ondernemingen opgezet, maar ook horeca ondernemingen begeleiden zit in de genen. Wieger is verantwoordelijk voor Financiën en juridisch zaken. Financiën altijd met de insteek om het bedrijf te laten groeien en op zoek naar de verbeteringen binnen het bedrijf. De jaarrekening is een uitkomst van hetgeen de cashflow al lang laat zien is zijn stelling.​ Samen met Onno Kamphuis, Jan Willem Onink en de rest van het Team GewoonEAZY Kleinbedrijf, wijzen wij ondernemers met praktische oplossingen de weg!

Wieger Wagenaar is geboren in een MKB onderneming. Van jongs af mee moeten werken in de onderneming, waardoor alle lessen in de praktijk geleerd zijn.

HEAO Bedrijfseconomie gaan doen en op advies van de accountant van de onderneming de registeraccountant studie gaan doen. Het vak wederom geleerd bij een accountantskantoor gericht op het MKB om daarna de overstap te maken naar Ernst & Young. Om vervolgens bij Achmea in diverse finance en IT functies terecht te komen, maar altijd met een mentaliteit dat er geld verdiend moet worden, zoals ik thuis gewend was.

Wieger heeft in zijn 50ste levensjaar de stap weer gemaakt om zelf te gaan ondernemen en nieuwe concepten te ontwikkelen. Inmiddels heeft hij meerdere eigen ondernemingen opgezet, maar ook horeca ondernemingen begeleiden zit in de genen.

Wieger is verantwoordelijk voor Financiën en juridisch zaken. Financiën altijd met de insteek om het bedrijf te laten groeien en op zoek naar de verbeteringen binnen het bedrijf. De jaarrekening is een uitkomst van hetgeen de cashflow al lang laat zien is zijn stelling.​

Samen met Onno Kamphuis, Jan Willem Onink en de rest van het Team GewoonEAZY Kleinbedrijf, wijzen wij ondernemers met praktische oplossingen de weg!