Dé praktische probleemoplosser voor het kleinbedrijf

GewoonEAZY Kleinbedrijf

Ervaren ondernemers, voor ondernemers

Onze bedrijfsadviseurs zijn ervaren ondernemers die dichtbij de ondernemer staan. Stuk voor stuk bedrijfskundig geschoold en met een bewezen trackrecord. Zij kennen naast de veel voorkomende problemen ook de ambities, de dromen en de groeistuipen van het kleinbedrijf. En lossen daardoor snel en adequaat problemen op. Wij staan dan ook graag aan je zijde om jouw dromen te regisseren naar concrete oplossingen, zowel op korte als op lange termijn. Het is onze kracht om te denken in oplossingen. 

STAP 1

Welk acuut probleem moet vandaag opgelost worden?

Welk probleem moet vandaag opgelost worden?

  • Je hebt een medewerker aangenomen. Maar o ja, hoe zit het met dat arbeidscontract?
  • Je wilt de zichtbaarheid van jouw bedrijf op internet vergroten. Hoe doe je dat? En waar vind je de tijd?
  • Omzetbelasting en administratie moeten elk kwartaal op orde zijn, maar tegelijkertijd vragen klanten ook veel aandacht. Hoe kan de administratie eenvoudiger? ​

Allemaal zaken, die op zich niet zo ingewikkeld of tijdrovend lijken, maar in de praktijk vaak een blok aan het been zijn. Elke ondernemer gaat voor zijn product, dienst en klant. De adviseur van GewoonEAZY Kleinbedrijf staat voor jou klaar.

GewoonEAZY heeft voor elk probleem snelle oplossingen paraat.

STAP 2

Gewoon even pas op de plaats.

Nadat het acute probleem is opgelost, gaan we samen in gesprek om te bekijken hoe het probleem is ontstaan en hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen.

Door middel van het door ons ontwikkelde stappenplan, maken we samen inzichtelijk waar de uitdagingen liggen en hoe deze in een bepaalde periode opgelost kunnen worden.

Dit stappenplan geeft jou rust, richting en resultaat.

STAP 3

Ondersteunend samen de toekomst tegemoet.

Met alle ervaring staat de bedrijfsadviseur jou als sparringpartner bij. Samen komen we zo tot de uitvoering van het stappenplan.

De bedrijfsadviseur fungeert voor jou als een vraagbaak, praatpaal of zgn. rechterhand en biedt ondersteuning in de dagelijkse praktijk. Het is aan jou welke rol jij van de bedrijfsadviseur vraagt en dat maakt het flexibel en betaalbaar. Dit kan zowel op uurtarief als in een abonnementsmodel, wel zo EAZY en duidelijk.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een gratis intake en bepaal zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tarieven

Intake is gratis

Ons eerste (video) gesprek met elke ondernemer is altijd gratis. Het is onze opzet om jouw meest prangende probleem zo snel in kaart te brengen. 

Maatwerk met inzet partners

Als de bedrijfsadviseur bij de invulling van oplossingen partners inschakelt, gaat dit altijd gepaard met een offerte. Deze wordt vooraf door jou geaccordeerd Hierdoor kunnen er achteraf geen misverstanden over bestaan.

Verdieping

Als we je eerste probleem opgelost hebben, dan gaan we de verdieping in. Die verdieping kost € 495,- (excl. BTW) en bestaat uit voorbereiding, een (video) gesprek van 2 uur en het opleveren van de eerste contouren van een plan van aanpak.

Uren van de bedrijfsadviseur

Het uurtarief van onze bedrijfscoach is € 100,- (excl. BTW).
De reiskosten bedragen € 0,39 per km.

GewoonEAZY goedkope AOV kleinbedrijf advies

Bespaar geld

Onze abonnementen

Voor wie kiest om regelmatig te sparren met zijn of haar bedrijfsadviseur om op die manier constant toegang te krijgen tot al onze praktische oplossingen, is het afsluiten van een abonnement een goed idee. Deze abonnementen hebben een looptijd van één jaar en kennen een automatische verlenging. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om tussentijds op te zeggen. De opzegtermijn hiervoor bedraagt een maand (na het eerste jaar).

Ons standaard uurtarief is € 100,-. Afhankelijk van het aantal uren dat je maandelijks wilt afnemen, krijg je gratis extra uren. Dat ziet er als volgt uit:

Vanaf 8 uur per maand

1
uur
GRATIS
€ 100,- per uur
Reiskosten € 0,39 per km
Bedragen excl. 21% BTW

Vanaf 16 uur per maand

2
uur
GRATIS
€ 100,- per uur
Reiskosten € 0,39 per km
Bedragen excl. 21% BTW

Vanaf 20 uur per maand

3
uur
GRATIS
€ 100,- per uur
Reiskosten € 0,39 per km
Bedragen excl. 21% BTW

Wat andere ondernemers over
onze diensten en partners zeggen

Door onze groei werkten we meer in ons bedrijf dan aan ons bedrijf en liepen we structureel tegen problemen aan. Na de inzet van GewoonEAZY werken we nu weer meer aan ons bedrijf en wanneer we willen in ons bedrijf. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de inzet van Jeffrey.

Algemeen directeur Jordi

Barnhoorn Flowers

Achter de schermen gaat alles “houtje touwtje” en het is tijd voor upgrade. GewoonEAZY heeft ons geholpen door de processen te stroomlijnen zodat we effectiever kunnen werken naar onze klanten toe.

Wij staan met onze adviseurs klaar voor alle ondernemers

Onze adviseurs zijn allemaal ervaren ondernemers die nu voor jou klaar staan

Zo werken wij